Advies van het OMD is ingetrokken
Het CARN-22 virus slaat één jaar over.

Beste mensen,

Het bericht heeft ons bereikt dat het CARN-22 virus een andere wending heeft genomen. Waar ons een wervelende storm stond te wachten van feestkriebels veroorzaakt door het carnavalsvirus zijn het toch grijze donderwolken geworden die zich boven Brabant en de rest van Nederland gevormd hebben. Het aantal besmettingen van het CARN-22 virus heeft daardoor niet genoeg kunnen lopen om deze gehoopte partydemie tot stand te brengen.
De verplichting om thuis (omni)krom te zuipen heeft het gevoel van saamhorigheid verzwakt. Het OMD (Ongetwijfeld Meer Dweilers) heeft daarom het uitgesproken advies teruggetrokken betreft het CARN-22 virus.

Wel is de verwachting dat we richting de zomer hopelijk gaan “versoepeluh”. Indien dat het geval zal zijn verwacht het OMD een nieuwe stijging van het CARN-22 virus. Wel is er dan een nieuwe variant van dit virus ontstaan en spreken we over een Soleil variant. Meer informatie over deze variant, de opkomst, de verwachte piek en de symptomen kunnen we op dit moment nog niet vertellen. Wel wordt daar op het veel onderzoek naar gedaan en hopen wij jullie hier snel meer informatie over te geven.

Blijf ons volgen op facebook, instagram maar ook deze website om een aankondiging niet te missen. Daarnaast is het mogelijk je aan te melden voor onze nieuwsbrief. Vul onderstaand formulier in en ben als eerste op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen.

Iedereen die een zekerheid ticket heeft aangeschaft krijgt komende dagen een bericht van ons met wat dit voor hen betekent.

Log in met uw DigiFeest

*Deze website is op een satirische wijze geschreven. Wij respecteren de huidige maatregelen en zullen hier te allen tijde aan houden.