Ik wil meer weten over het virus

Ik wil meer weten over het virus

Vanuit het OMD (Ongetwijfeld Meer Dweilers) hebben wij het nieuws ontvangen dat er een nieuw virus onze kant op komt. Het betreft hier het carnavalsvirus. Ook wel bekend onder de officiële benaming, CARN-22. 

Op 11 november 2021 werden er door het OMD (Ongetwijfeld Meer Dweilers) de eerste signalen van een nieuw virus variant opgevangen (later CARN-22). Na de eerste bijeenkomst van het OMD werd al vrij snel vastgesteld dat dit virus zich richting Nederland verplaatst met Udenhout als eindbestemming. Adviseurs gaven aan dat het virus niet makkelijk van mens op mens overdraagbaar lijkt te zijn. Echter, hoe dichterbij de data van 27 februari 2022 (de verwachte data waarop het virus Udenhout bereikt zal hebben) kwam, hoe vaker het carnavalsvirus bij mensen vastgesteld werd. Nadat de basis symptomen waren vastgesteld; dorstig gevoel/ droge keel, brakheid, feestkriebels en een knoflookadem, werden er al snel basismaatregelen opgesteld.

  • Drink genoeg maar met mate(n)
  • Neem bij thuiskomst een paracetamol
  • zorg voor minimaal 1,5 meter polonaise (waar u zich ook bevindt)
  • Poets het glazuur van uw tanden / Zorg voor voldoende mond verfrissing
 

Vanaf 25 februari 2022 dient u zich ook daadwerkelijk aan deze maatregelen te houden. Het OMD adviseert om met zijn allen samen deze carnavals golf te bestrijden tijdens MOCP 2022. 

Heb ik het Carnavalsvirus (CARN-22)?

 

*Deze website is op een satirische wijze geschreven. Wij respecteren de huidige maatregelen en zullen hier te allen tijde aan houden.